Eşme'de kilitli parke taş döşeniyor

 İki yıl önce doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun oturmasıyla Eşme mahallesinde kilitli parke taş döşenmeye başlandı

 İki yıl önce doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun oturmasıyla Eşme mahallesinde kilitli parke taş döşenmeye başlandı.

Geyve Belediyesi Fen İşleri ekiplerince sürdürülen çalışmaların yağışlar başlamadan tamamlanması hedefleniyor.

Eşme muhtarından Kaya'ya teşekkür

Eşme Muhtarı Koray Topuz ve mahalle azası Ahmet Aras parke taş çalışmalarını yakından takip ederek, ekiplere yardımcı oluyor.

Eşme Muhtarı Koray Topuz, mahallede sürdürülen parke taş çalışmalarından dolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'ya teşekkür etti.

Topuz şunları söyledi;
"Mahallemize birkaç sene önce doğalgaz gelmişti. Doğalgaz nedeniyle yollarımızda bozulmalar oluşacaktı, bunu hepimiz biliyorduk. Bir de bunun zorlu bir süreci olacaktı, yolların tam oturması için bir-iki kış geçirmemiz gerekecekti. Başkanımız ilk doğalgaz geldiği gün söylemişti. Yollar bozulacak, sular akacak, akıntılar değişecek. Biz o zorluğu kısmen de olsa yaşadık, çokda fazla yaşamadık. Sağolsun başkanımız kısa sürede ana yolların parke çalışmasını bitirmişti. Geçen yıl yüzde 40'lık kısmını bitirmiştik. Kalan yüzde 60'lık kesim için de, yaklaşık 15 gün önce çalışmalar başladı, halen devam ediyor. Anayollardaki parke çalışmalarını bitirdik. Şu an ara yollardaki evlere uzanan kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu yıl hava şartları elverirse yüzde 80, yüzde 90 oranında parke sorunumuz bitmiş olacak. Bu yüzden önce belediye başkanımız Sayın Murat Kaya'ya ilçe başkanımız Abdullah Özdemir'e, Meclis üyemiz Hayri Tunca'ya ve belediyemiz Fen İşlerine ve parke taş çalışmaları yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz".

Şeref Elma (Geyveyoresi.com) 

https://www.youtube.com/embed/Lm_Jzw2rsZo

lezbiyen porno

Eşme geyve geyve gündem geyve gündemi geyve haber geyve haberleri geyve medya geyve.com geyvecom geyvelim sakarya