Geyve'de sahte içki operasyonu!

Geyve'de jandarma ekipleri tarafından bir gencin sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle başlatılan operasyon sonucu baskın yapılan evde satışa hazır birbirinden farklı markalarda 227 adet viski, rakı,

Geyve’de jandarma ekipleri tarafından bir gencin sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle başlatılan operasyon sonucu baskın yapılan evde satışa hazır birbirinden farklı markalarda 227 adet viski, rakı, ve votka şişesi ele geçirildi… Yakalanan baba ve oğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geyve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kozan Mahallesi’nde zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan gencin ‘sahte içki’ nedeniyle zehirlendiğinin anlaşılması üzerine başlatılan soruşturmada, şüpheli baba ve oğlun yaşadığı eve operasyon yaptı.

Geyve İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Sakarya KOM Şube Ekipleri tarafından F.Ö. ile Ş.Ö. isimli baba ve oğlunun evine yapılan ortak operasyon sonucunda, 227 adet çeşitli alkol şişeleri içinde satışa hazır alkollü içki, 260 adet kullanıma hazır boş alkol şişesi, 2 adet şişe doldurmada kullanılan huni ve şişe kapakları, 1 adet S 080 marka tüfek, 1 adet Alfamax marka havalı tüfek ve 1 adet seri numarası olmayan eski tüfek ele geçirildi.

Yakalanan kişiler, alınan ifadeleri sonunda C.Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı. (Medyabar.com)

geyve operasyonu sahte içki sakarya