Geyveli koca Taraklı'da dehşet saçtı: 2 ölü

GEYVELİ KOCA DEHŞET SAÇTI Termal tesiste cinayet: 2 ölü! Taraklı'da faaliyet gösteren bir termal tesiste anne ve kız öldürüldü

GEYVELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

Termal tesiste cinayet: 2 ölü! Taraklı'da faaliyet gösteren bir termal tesiste anne ve kız öldürüldü. Sabah saatlerinde Taraklı'da emlakçılık yaptığı öğrenilen Gülsüm Zeynep Ö.(40) ve annesi Melahat Ö.(70) sabah saatlerinde bir termal tesiste silahla öldürülmüş olarak bulundu.

Gelen bilgilere göre cezaevinden afla çıkan Geyveli İsmail K. sabah saatlarinde eşi Zeynep Gülsüm Ö. ve annesi Melahat Ö.'yü sabah saatlerinde kaldıkları termal tesisin odasında silahla öldürdü. Zanlı İsmail K.'nın olay sonrası termal tesisten uzaklaştığı ve emniyet tarafından arandığı bildirildi. Cinayetle ilgili tahkikat başlatıldı. 5 AY ÖNCE EVLENMİŞLERİDİ Taraklı ve çevresinde emlakçılık yapan, ilçenin sevilen simalarından Gülsüm Zeynep Ö. ile annesi Melahat Ö. kaldıkları termal tesiste İsmail K. tarafından öldürüldü. Bölgede emlak ve tavukçuluk sektöründe çalışan iş adamı İsmail K. ile Gülsüm Zeynep Ö.'nün şubat ayında düğün yaparak ikinci evliliklerini yaptıkları ortaya çıktı.  İsmail K.'nın bir suçtan dolayı kaldığı cezaevinden izinli çıktığı ve acı olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. İsmail K. olayın ardından polisi arayarak cinayeti anlattıktan sonra ortadan kayboldu.  Asayiş olaylarının çok az olmasıyla bilinen Taraklı ilçesi, ses ve çevre kirliliğinden uzak konumuyla İtalya merkezli Cittaslow (Sakin Şehir) ağına dâhil olan sayılı ilçelerimizden birisi... Zeynep - Melehat Ö. İsmail K.

Cinayet eşini ve kayınvalidesini geyve haber ismail k. medya öldürdü Taraklı termal