Geyveli Üreticiler Tarım Fuarında

Geyve Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen bir program ile Geyveli üreticiler Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi

Geyve Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen bir program ile Geyveli üreticiler Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen " Doğu Marmara Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Süt Endüstrisi, Sera, Bahçe, Süs Bitkileri Fuarı " gezisine katılan üreticilerin ilk durağı Kocaeli'nde yaşayan Geyveli iş adamı Yusuf Pınar'ın ( oğulları Necmi - Savaş - Ali ) sahibi olduğu PINAR Ticaret-PINARLAR Tarım Stantları oldu. Burada bir süre dinlenildi ve ikramlar kabul edildi.
Geziye katılan üreticilerin ikinci durağı YILMAZ Traktör-New Holland Stantları oldu. Şirket Yönetici Aydın Yılmaz ve Genel Müdür Tuncay Bitirim misafirleri ile yakından ilgilendi. Çocuklar duymasın dizisinin çaycı Hüseyin'i de fuarı gezenler arasında idi.

Üreticiler, kendi aralarında oluşturdukları gruplar ile fuardaki stantları gezerek yenilikleri inceledi.
Geziye katılan üreticiler: "Sanayi kenti olan Kocaeli de bir tarım fuarı düzenleniyor da, Tarım kenti olan Sakarya İlinde neden böyle bir tarım fuarı düzenlenmiyor?"şeklinde serzenişte bulundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE GÜNDEM



















































































 

 

 

 

 

başkan Çiftçi geyve gundem Tarım Fuarı TÜYAP Ziraat Odası