Hilal ile Soner Muradına Erdi

Âlime-Faruk ARSLAN çiftinin kızları Hilal ile Geyve esnaflarından elektrikçi Baki-Aysel KARACAN çiftinin oğlu Vergi Denetmeni Soner Karacan Soner sevenlerinin katıldığı coşkulu bir düğün ile ömür boyu

Âlime-Faruk ARSLAN çiftinin kızları Hilal ile Geyve esnaflarından elektrikçi Baki-Aysel KARACAN çiftinin oğlu Vergi Denetmeni Soner Karacan Soner sevenlerinin katıldığı coşkulu bir düğün ile ömür boyu birlikteliğe evet diyerek muradına erdi.

Gültekin Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve Genç damat ile gelinin, beraberliklerini sevgilerini sonsuzluğa taşıdıkları özel günlerine akraba, dost, arkadaş ile çok sayıda davetli katılarak yeni evli çiftin mutluluğunu paylaştı.

Genç çift Gültekin Sosyal Tesisi’ne geldiklerinde kapının önünde dilek balonu uçurdu. Gül yapraklarının serpildiği arkadaşlarının oluşturduğu koridordan salona girdi gençler. Göz kamaştırıcı bir gösteri ile salona giren çift açılış danslarını alkışlar eşliğinde yaptı. Coşkulu bir ortamda kıyılan nikâh sonrası, Hilal ve Soner mini bir Harmandalı Oyunu sundu. Soner kalbinin üzerinde taşıdığı gül goncasını Hilal’e verdi. Takılar genç çifte takıldıktan sonra çalınan hareketli müzik ile gençler alanı doldurdu. Yöre müzisyenleri eşliğinde, yöresel gelenek olan uygulama ile düğün salonuna girdi.

Dağıtılan yemeni ve oyun kaşıkları ortamın coşku dolmasını sağlayıp eğlence geç vakitlere kadar sürdü.

GEYVE GÜNDEM ailesi adına genç çiftlere ömür boyu mutluluk dolu yıllar dileriz.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE GÜNDEM





 









































 







































 

 

Damat Düğün Düğün Salonu Eğlence Evlenme Cüzdanı Gelin geyve gundem Nikah