Oğuzhan Girgin'i Sevenleri Uğurladı (İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun)

Çıkan kavgada bıçakla yaralandıktan sonra kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'(SEAH)nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda eden Oğuzhan Girgin'i sevenleri uğur

Çıkan kavgada bıçakla yaralandıktan sonra kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’(SEAH)nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda eden Oğuzhan Girgin’i sevenleri uğurladı.

Geyve Alıplar Alıplar Mahallesi’nden Nurettin Girgin’in torunu, Hüseyin Girgin’in oğlu Oğuzhan Girgin(20) genç yaşta hayata veda etti.

Umurbey Mahallesi yolu Akçeşme mevkiinde meydana gelen olayda Oğuzhan Girgin ile Recep T. arasında tartışma çıkmış ve sonrasında birbirlerini bıçak ile yaralamışlardı.

Tartışma sonrası yaralanan Oğuzhan Girgin 112 sağlık ekiplerince önce Geyve Devlet Hastanesine ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, ancak Oğuzhan Girgin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etmişti.

Merhum’un naaşı çok sayıda seveninin de katılımıyla Geyve Merkez Sinanbey Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Geyve kabristanlığına defnedildi.

GEYVE GÜNDEM ailesi olarak merhum’a ALLAHÜ TEALA’dan rahmet, kederli Girgin ailesine, akraba, arkadaş, dost ile sevenlerine taziyeler sunarız.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE GÜNDEM  

























































 

 

Akraba Cami-i Şerif cemaat Cenaze Dost geyve gundem Merkez Sinanbey