Tadım Kara Fırın Kaliteyi Yükseltti

Geyve İlçesinde faaliyet gösteren fırınlardan olan 'TADIM KARA FIRIN' kadrosuna yeni ustalar ekledi

Geyve İlçesinde faaliyet gösteren fırınlardan olan “TADIM KARA FIRIN” kadrosuna yeni ustalar ekledi.

Camiikebir Mahallesi Namık Kemal Sokak No: 14 de ve çarşı içi Peynir pazarı şubesinde hizmet vermekte olan TADIM KARA FIRIN ekmeği zengin çeşitleriyle imaj değişikliği ve yeni ustaları ile damak zevki sunumunu devam ettirmektedir.

TADIM KARA FIRIN sahibi Zülfikar Kaçar ve Yeğenleri: “Fırınımız odunla ısıtılmaktadır. Ekmeklerimizi tamamen organik ürünlerden ve doğal olarak yapıyoruz. Tadım Kara Fırın Karadeniz Bölgesi’nin pideleri ile meşhur illerinden olan Ordu İlinden Bayram Çalışkan, Mehmet Yaşar ile Lokman Koçar adındaki ustaları getirterek  kaliteyi arttırma hedeflendi.

Hamurkârından kürekçisine kadar her aşamada çalışanlar, müşterilerine  kaliteli ve hak ettikleri damak zevkine uygun ekmek ile pideler yapılıyor.

Çeşitlerimiz; Bazlama, susamlı, zeytinli, haşhaşlı, çörekotlu, kepekli, çavdar ve içli pide v.s. gibi olmak üzere halkımızın damak tadına sunmaktayız.

Özellikle, müşteriler tarafından getirilen içlerle hazırlayacakları içli pidelerde farkı daha iyi göreceklerdir. Halkımıza bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE GÜNDEM